Skip to content Skip to footer

Drabantenhuset, Väsby

Drabanten
OrtUpplands VäsbyLgh157 stBeställareSveafastigheter

I direkt anslutning till Väsby Centrum finner du Drabanten. Tre guldiga hus som binds samman av sociala och gröna ytor. Ett vård- och omsorgsboende, ett bostadsrättshus, och det högsta huset med takterrass består av hyresrätter. Här driver Silver Life Väsby Towers där vi tillsammans skapar förutsättningar för gemenskap, rörelse och guldkant på livet.

Livsstilsboendet i framkant – med närhet till allt.

Alldeles intill Väsby Centrum uppförde Sveafastigheter ett kombinerat livsstilsboende i modern tappning. Tre
bostadshus. Ett omfattar lägenheter med upplåtelseformen bostadsrätt, Bostadsrättsföreningen Lyckan i Väsby. Bostadshuset med hyresrätter – Drabanten – är 18 våningar högt och har en gemensam takterrass på våning 19 för de boende med milsvid utsikt. Det tredje huset är ett vård- och omsorgsboende.

Restaurang, reception, gym och relaxavdelning. I husens bottenvåningar skapas möten och tid för avslappning. På den grönskande privata gården blir umgänget både enkelt och tryggt. I Drabanten kombinerar du den privata sfären med en möjlighet att bjuda hem vänner och grannar, samtidigt som affärer och service ligger bara ett stenkast bort.

Livskvalitet och urbant småstadsliv står i centrum för arkitekturen i Drabanten. Krönt med en gemensam terrass bjuder det 16 våningar höga huset både dig och dina besökare på en fantastisk utsikt. I det lägre bostadshuset vetter de breda och ljusa entrébalkongerna mot Blå parken. Gemensamt är den två våningar höga sockeln och fasaden av veckad tombak-plåt. Ett landmärke för Upplands Väsby – ett hem för den som vill ha nära till service och gemenskap.

NEXCON COMPANY AB –
NYGATAN 4,
52334 ULRICEHAMN

FÖLJ OSS
id06